Modoko Lüks Koltuk

Modoko lüks mobilya modelleri ve lüks koltuk modelleri Bassi Design tarafından özel olarak tasarlanarak üretilmektedir.

Lüks mobilya modelleri, her ne kadar fazla olarak görülse de bizim ülkemizde tam anlamı ile nasıl ve hangi tarzda modeller oldukları bilinmiyor. Genel anlamı ile modern bir yapıya sahip olan lüks mobilya modellerinden en çok tercih edilen ve en çok sevilen modeller lüks koltuk takımı modelleri oluyor. 

İşte lüks mobilya markaları dendiği zaman ilk akla gelen firma olayı başaran Bassi Design; konfor alanlarınızdaki şıklığı sizin için özel olarak tasarlamakta ve koltuk takımı için özel dekorasyon projeleri oluşturmaktadır. 


İstanbul Modoko için bir ziyaret gerçekleştirirken uğrayabileceğiniz Bassi Desing, İtalyan tarzı mobilya modellerinde özellikle de koltuk takımı modellerinde dünya sıralamasına giren bir mobilya firması olmayı başarmıştır.

Kişiye Özel Koltuk Takımı Modelleri 

Modern koltuk takımı ve genel anlamı ile modern ev dekorasyonunun hakim olduğu yeni sezonda da modernliğin lüks ile buluşmasından ortaya çıkan dekorasyon fikirleri hakim olacak. 


Renklerin canlı, dekorasyonun kullanışlı ama bir o kadar da gösterişli olduğu yeni sezonda kişiye özel olarak tasarlanan koltuk takımı modelleri de tercih listesinin başında geliyor. Tamamen kişilerin alanlarına, isteklerine ve beğenilerine uygun olarak hazırlanan dekorasyon projeleri, özellikle koltuk takımı gibi daha geniş alanı kaplayan mobilya gruplarında ön plana çıkacak diyebiliriz. 

Bassi Design, hem yurt içi için hem de yurt dışı için özel olarak hazırlamış olduğu dekorasyon projelerini web sitesinde özel olarak sizlere sunmaktadır. Bugüne kadar yakalamış olduğu yüzde yüz müşteri memnuniyetini kaybetmeden her geçen gün biraz daha kendini geliştirerek projeler hazırlayan firma, lüks mobilya modellerinde özellikle de lüks koltuk takımı modellerinde, farklı bir bakış açısı geliştirmeyi başarmıştır.


Güvenli bir şekilde size özel olarak hazırlamış olduğu dekorasyon projelerinin üretimini ve aynı zamanda da teslimatını gerçekleştiren firma, satış sonrası hizmeti ile de müşterilerinin beğenisini toplamıştır.

Konfor alanlarınızdaki şıklığı daha da zenginleştirmek hem de birinci sınıf kaliteli koltuk takımı modellerine sahip olmak için lüks mobilya markaları alanında isim yapmış olan ve hizmetleri ile de şıklığın öncüsü olan mobilya firması Bassi Design’i ziyaret edebilir veya sosyal medya hesapları üzerinden firmanın iç mimarları ile iletişime geçebilirsiniz.

Yukarı Çık